Kentsel Dönüşümde Devlet Desteği

Kentsel Dönüşümde Devlet Desteği

05 Kasım

Herkes bilir ki ; Karşıyaka İzmir’in en güzel en çekici ve en huzur veren yerlerinden biridir. Fakat bu güzellik binaların eski görünümü yüzünden gölgede kalıyor ve semt malesef çekiciliğini günden güne kaybediyor. Devlet bu kayıpları engellemek için Karşıyaka da kentsel dönüşüm programı başlatarak binaları daha estetik daha güzel, daha sağlam bir görünüme kavusturarak bölgeyi modern hayata uyarlamaya çalışıyor ve Karşıyaka halkına her türlü desteği sağlamak için elinden geleni yapıyor. Karşıyaka’nın bu yeni ve modern görüntüsü çeşitli bölge halkını da etkisi altına alacak etkiye sahip bir şekil alıyor.

İzmir Karşıyaka kentsel dönüşüm projesi güvenilir ve işini iyi bilen yani işinin eri bir firma olan ARB CENTER Kurumsal İnşaat Sitesi V4 Yapı tarafından kusursuz bir şekilde yapılarak bölge halkının taktirini kazanıyor. Hatta http://www.demobul.net/ adlı internet sitesinde bu konuyla ilgili geniş bilgilere yer veren firma güvenilir ve sağlam personel kadrosu ile devlet desteğini de arkasına alarak bölgeyi her açıdan modernize etmenin garantisini kendinden emin bir şekilde veriyor. Bölge halkını mağdur etmemeye özen gösteren firma kensel dönüşüm sürecinde halka yardım etmek içinde çok sayıda girişimde bulunuyor ve halkın mağduriyet seviyesini en az seviyeye indirgemeye çalışıyor.


Yorumlar ( 1 )

  • Osman FATSA

    Çalışmaları gayet titiz şık ve gösterişli. Herşey için ARB CENTER Kurumsal İnşaat Sitesi V4'ne teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorum Ekle