SEPET 0
Online
0850 302 64 34 7/24 Online Mesaj

DUYURULAR

ARB CENTER hakkında duyurular ve haberler..

Hizmet ve ürünlerin en uygun fiyatlarla tüketiciyle buluştuğu online platform olan FIRSAT BU ŞEHİRDE, birbirinden özel indirimli fırsatlarıyla, kuruluşundan bu yana üyelerine kaliteli bir yaşam tarzı sunuyor.
Üyelerini her gün birçok yepyeni fırsatla buluşturan FIRSAT 
BU ŞEHİRDE, hizmet sektörünü eğitici yönü de bulunan iş modeli ile, işbirliği yaptığı binlerce işyerine ürünleri ve hizmetleri için mükemmel bir satış alanı sunuyor.İş kültürünü daha da zenginleştiren FIRSAT BU ŞEHİRDE, yepyeni hizmetleri ile yaşamın keyif noktası olmayı sürdürecek.

firsatbusehirde.com, yaşadığın şehri keşfetmen, gitmek istediğin yere gitmen, almak istediğin şeyi alman için bütçeni ikiye katlar. Çünkü firsatbusehirde.com’da yer alan fırsatlar, genel fiyatının yarısı seviyesindedir. Hatta birçok zaman %50’nin de üzerinde bir indirimle karşılaşırsın.

Kaliteli ve lüks yerler, kültürel, sportif, eğlenceli ve öğretici etkinlikler, her gün yenilenen firsatbusehirde.com fırsatlarında seni bekliyor olacak.

İster Boğazın yanı başında yemek, eğlence, gezi veya masaj keyfi ister Ege’de istersen Akdeniz’de veya yurt dışında tatil, ister son teknoloji bir ürün! firsatbusehirde.com da bunların hepsine çok sürpriz fiyatlarla sahip olabilirsin… firsatbusehirde.com’da mutlaka kendine göre bir fırsat bulursun. Bir ARB CENTER (Alanya Reklam Bilişim Ltd Şti) ürünü ve iştiraki olan firsatbusehirde.com’un daima sizin mutluluğunu sağlamak için çalıştığını sakın unutmayın!

ÜCRETSİZ TEDARİKÇİ FİRMA olmak için ise

Fırsat Bu Şehirde en büyük indirimleri ve şehrinizdeki eğlenceli aktiviteleri keşfetmenin en kolay yoludur.
Fırsat Bu Şehirde ile büyüyen işletmelerin arasına siz de katılın!...
Yeni müşteri kazanımı...
Mevcut müşteri portföyünü ve marka bilinirliğini arttırmak...
Stok ürünlerde/dönemlerde kullanım teşviki...
Müşteri sadakati ve geri dönüşüyle ilgili ölçülebilir pazarlama...
Müşteri İlişkileri (CRM) yönetiminde destek...
Bütün bunların sonucunda size sürdürülebilir karlılık artışı sağlamak için fırsat bu şehirde ile irtibata geçiniz...
Biliyoruz ve tahmin ediyoruz ki ilginizi çekti. Hemen formu doldurun, profesyonel ekibimiz markanıza nasıl yardımcı olacaklarını değerlendirsinler ve fırsat bu şehirdeye ücretsiz tedarikçi firma olma fırsatını kaçırmayın..
Detaylı bilgi için 0850 302 64 34 arayarak 8 i tuşlayıp Bilgi için bize ulaşabilir yada https://www.firsatbusehirde.com/tedarikci-ol.html linkinden ücretsiz tedarikçi başvurusunu yapabilirsiniz..

https://www.firsatbusehirde.com/tedarikci-ol.html



Tuesday, April 25, 2017







<< Geri